Vergaderen 2016-08-30T23:45:30+00:00
Vergaderen

Vergaderen

Let’s meet

Een effectieve vergadering organiseren?
Tijdens een meeting wilt u natuurlijk het hoogste rendement behalen. En of u nu een zakelijke bespreking of een creatieve brainstormsessie heeft, de locatie speelt een belangrijke rol. De ruimte, de rust en de omgeving maken De Uitkijk tot een uitermate geschikte meeting locatie. Uniek gelegen midden in de Randstad, slechts 5 autominuten vanaf Haarlem, met een zeer groot eigen parkeerterrein, gratis voor onze gasten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de reserveringsafdeling, via telefoonnummer 023 – 525 11 62 of stuur ons een mailtje info@deuitkijkbloemendaal.nl

Vergaderen in alle rust

Daarnaast zijn we natuurlijk een specialist op vergaderingen. Bij De Uitkijk betekend vergaderen in alle rust in de bovenzaal(geen lift) voor zakelijke besprekingen. Wij kunnen absolute privacy garanderen. Deze vergaderzaal is gelegen op de eerste verdieping met twee privé dakterrassen. U kijkt over het nationaal Park Zuid-Kennemerland tot op zee !
Bent u op zoek naar een activiteit tijdens of na afloop van uw meeting, wij kunnen dit voor u regelen. Denk aan;

  • Een wandeling in wandelpark Caprera
  • Een voorstelling in Caprera | Openluchttheater Bloemendaal
  • Fietsen naar Haarlem of in de duinen
  • Bezoek aan Haarlem
  • De Uitkijk staat garant voor rust, ruimte, vakmanschap en àltijd verse producten uit eigen keuken. Kortom, een unieke locatie!