Bedrijfsfeesten 2016-08-30T23:45:13+00:00
Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsfeest? Een locatie waar sfeer, service en vakmanschap samenkomen? Zoek dan niet verder! Restaurant De Uitkijk, aan de rand van het prachtige Natuurpark Zuid-Kennemerland, biedt dit alles en zelfs meer. Met een prachtige bosrijke omgeving als uitzicht is een bezoek aan De Uitkijk een bijna sprookjesachtige beleving, in de zomer, maar ook in de winter. In deze te allen tijde sfeervolle ambiance zal het uw gasten dan ook aan niets ontbreken. De perfecte samensmelting van zorgeloos genieten, culinaire ervaringen en natuur.

Gastheer Jeffrey Peper en zijn team staan voor u klaar om er een bezoek van te maken welke u nooit zult vergeten. U en uw werknemers hebben dat verdiend! Een jong team, vol energie, creativiteit en eigentijdse ideeën. Heeft u vragen of wilt u deze toplocatie van tevoren komen bekijken? Neem gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar.

Restaurant De Uitkijk staat dus niet voor niets garant voor rust, ruimte, vakmanschapen àltijd verse producten uit eigen keuken. Kortom, een unieke locatie! En dat op slechts acht minuten rijden vanaf Haarlem.

Bij Restaurant De Uitkijk kunt u gratis parkeren.

[gravityform id=”4″ title=”true” description=”true”]