Trouwen 2016-08-25T20:47:50+00:00

[maxgallery name=”trouwen”]

Trouwen

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!
De Uitkijk is dè perfecte locatie voor een trouwceremonie, maar ook voor uw trouwfeest, bruidsborrel of huwelijksdiner. Aan de rand van het natuurgebied Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt restaurant De Uitkijk.

Wilt u een groot huwelijksfeest, een intiem diner of receptie op het grote duin-terras, wij bespreken graag uw persoonlijke wensen om er een onvergetelijke dag van te maken. Op aanvraag kunt u tevens op onze locatie trouwen! Bij De Uitkijk regelen we niet alleen een mooie en sfeervolle zaal, maar hebben we ook alles in huis om u de rest van de organisatie uit handen te nemen. Bovendien creëert de bosrijke omgeving een bijzondere ambiance die uw huwelijksfeest helemaal compleet maakt voor een bijzondere en zorgeloze huwelijksdag!

Restaurant De Uitkijk staat dus niet voor niets garant voor rust, ruimte, vakmanschap en àltijd verse producten uit eigen keuken. Kortom, een unieke locatie voor jullie huwelijk. Wij heten u van harte welkom en stellen we graag met u een aantrekkelijke middag / avond samen. Er zijn vele mogelijkheden afgestemd op uw persoonlijke wensen en ideeën. Een kleine selectie; lunch/diner, walking-dinner, bruidsborrel, feestarrangementen of koud / warme buffetten. Klik hier om onze arrangementen folder te bekijken. Alle arrangementen zijn naar uw eigen wensen aan te passen.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden of een afspraak maken voor een persoonlijk advies gesprek? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer
023 – 525 11 62 of stuur ons een mailtje info@deuitkijkbloemendaal.nl