Restaurant 2016-08-11T12:51:13+00:00

[maxgallery name=”restaurant”]

Restaurant

In het restaurant kunt u genieten van een lunch of diner, klein en snel of uitgebreid, voor ieder wat wils. Een tosti, een broodje of het 3-gangen seizoensmenu u bent hier welkom! Tevens verzorgen wij high-tea’s op reservering. Even een rustmomentje na een lange wandel – of fietstocht de koffie staat klaar of een glaasje met een bitterballetje erbij.

In het restaurant en in de serre kunt u ook met een kleiner gezelschap zeer goed terecht, wij reserveren een gezellige tafel voor u. Vanaf 12 uur is de keuken geopend voor lunch en vanaf 17.30 uur voor diner, op rustige avonden kan het wel zijn dat de keuken eerder sluit. Bij mooi weer kan er geluncht en ook gedineerd worden op ons heerlijke terras.

Reserveren

Met zorg en passie bereidt het keukenteam de lekkerste gerechten, wij bieden altijd een gevarieerde kaart met traditionele gerechten, maar zeker ook bijzondere en verrassende smaakcombinaties en gerechten gemaakt op basis van de nieuwste kooktechnieken, laat u verrassen! Heeft u iets te vieren? Vertel het de bediening en verras de jarige met een spetterend dessert.

Meer