"Een top locatie op 't Kopje van Bloemendaal"

Reviews 2017-03-23T13:14:08+00:00
Reviews

Reviews

Afgelopen zaterdag hebben we op het terras gebruik gemaakt van het AH menu. Vooraf de soep en de carpaccio, de angus beef en het lamsvlees als hoofd en het 'tropical-toetje' en kaasplankje na. Alles was even lekker! De service was prima, alleen wat verwarring over het feit dat we (met toestemming) van tafel gewisseld waren.

Gegeten op 30 juli 2016
Bron: iens.nl
Janine
Prachtige locatie waar we spontane, geintereseerde vriendelijke persoonlijkheden aantroffen. Leuke fles macedonische wijn bij het eten genomen. Echt n ontdekking. Gerecht werd goed toegelicht. Heerlijk bereid vlees. Echt iets wat je thuis niet kan maken. Genoten

Gegeten op 29 juli 2016
Bron: iens.nl
Arno Bol
Ik heb hier in mijn eentje gegeten, vlak voor een concert bij Caprera, vlakbij. Echt ideaal voor iedereen die lekker wil eten en meteen door wil voor een concert. Ze hebben een theatermenu van 2 gangen. Dit bestond voor mij uit een knolselderijsoep met ravioli van spinazie en ricotta. Het smaakte fantastisch. Als hoofdgerecht koos ik voor de vis van de dag, schol. Ook zeer smakelijk. De bijkomende aardappelpuree had een ''zuurtje'', mag van mij iets minder. Er zaten lekkere groentes bij, waaronder artisjok. Iets meer groente mag van mij. De bediening was zeer vlot en vriendelijk. Binnen een uur heb ik gegeten, precies goed voor de tijd die ik had. Ik heb op het terras buiten gezeten met een mooi uitzicht op het bos/oude duinen. Schitterend! Kortom: aanrader!

Gegeten op 12 augustus 2016
Bron: iens.nl
Louisa
Heerlijk gegeten in een prettige omgeving. Vriendelijke bediening. Wij hadden gereserveerd via de ah actie. Daar was een uitstekend menu voor samengesteld. Ikzelf had de sucade gekozen,deze was zeer mals. Prettige bijkomstigheid zijn de vele parkeerplekken. Wij komen zeker nog een keer terug.

Gegeten op 14 augustus 2016
Bron:iens.nl
Ida Samson
Superavond, natuurlijk door de kwaliteit van het restaurant, de bediening, het eten, mede doordat we buiten konden eten.

Gegeten op 14 augustus 2016
Bron:iens.nl
Jon van Kampen
Zaterdagavond 3 oktober zijn wij het 3-gangen AH menu gaan proberen. Wij waren aangenaam verrast door het aangeboden menu. de Pompoensoep en de pekelvlees-terine met perengelei als voorgerecht waren beide erg mooi op smaak. Ook het hoofdgerecht, Eend en Black Angus steak waren voortreffelijk. En op de kazen van onze vrienden van Bourgondisch Lifestyle is natuurlijk nooit wat op aan te merken. Het bedienend personeel is vriendelijk en heel bekwaam Het was een avond om nog een keertje over te doen. Zoals afgesproken gaan wij dit dan ook doen.
Culinair Genootschap Heemskerk
MENU
Jaarlijkse wintersluiting, van 27 december t/m 8 januari 2018 Lees meer