Condoleances 2016-08-30T20:40:02+00:00
Condoleance

Condoleances

Bent u op zoek naar een condoleance gelegenheid in Haarlem / Bloemendaal ?

Heeft u een dierbaar iemand verloren? Als nabestaanden wilt u dan de beste verzorging niet alleen tijdens het afscheid maar ook daarna.

U kunt dan bij Restaurant de Uitkijk uw condoleance houden.

Restaurant de Uitkijk is rustig gelegen en grenst aan het Nationaal Park Zuid-Kennermerland. Deze ligging resulteert in een prachtig mooi uitzicht op de duinen. Het restaurant beschikt over een groot parkeerterrein waar u kosteloos kunt parkeren.

De ontspannende omgeving draagt bij aan een informele sfeer tijdens de condoleance waarbij er de gelegenheid is om tot rust te komen na een emotionele dag. Tijdens de condoleance komen familie en vrienden samen waarbij er onder het genot van een hapje en drankje de dag gezamenlijk afgerond kan worden.

Samen met u zorgen wij er voor dat uw condoleance zo wordt ingevuld dat u en uw nabestaanden tevreden zijn over onze diensten die worden geleverd tijdens de bijeenkomst. Mede door jarenlange ervaring in het organiseren van condoleances of andere gelegenheden is Restaurant de Uitkijk de ideale plek om uw afscheid waardig af te sluiten.

Ook mogelijkheden voor besloten lunch / diner / borrel.
Voor meer informatie kunt u bellen naar 023 – 525 11 62

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden rustig door.